Kaarten

Kijk op je bankafschrift naar de afschrijving van de betaling voor de tickets. Hier staat een bestelnummer bij. Stuur je bestelnummer naar e-mailadres crew@clublocomotion.nl Binnen 24 uur ontvang je opnieuw je tickets op het e-mailadres waarmee besteld is.

Standaard hebben we geen deurverkoop. Toch kan het incidenteel voor komen dat we tickets aan de deur verkopen. Houd hiervoor het event in de agenda in de gaten voor wel/geen deurverkoop.

Jazeker, dit kan. Zorg dat je vlak voor het scannen in de rij de lichtsterkte van je beeldscherm op maximaal hebt staan.

Kijk op je bankafschrift naar de afschrijving van de betaling voor de tickets. Hier staat een bestelnummer bij. Stuur je bestelnummer naar e-mailadres crew@clublocomotion.nl Binnen 24 uur ontvang je opnieuw je tickets op het e-mailadres waarmee besteld is.

Je eerder gekochte tickets voor de Locoreunie uit 2021 worden automatisch omgezet naar een tickets voor de Locoreunie op 24 september 2022. Je kan met de ticket van 2021 naar binnen en hoeft verder niets te doen.

Als je geen bevestiging van je aankoop en tickets hebt ontvangen kan het zijn dat je een verkeerd e-mailadres hebt ingevuld. 

 

Kijk op je bankafschrift naar de afschrijving van de betaling voor de tickets. Hier staat een bestelnummer bij. Stuur je bestelnummer naar e-mailadres crew@clublocomotion.nl

Vermeld hierbij het foute en juiste e-mailadres. Binnen 24 uur ontvang je je tickets op het e-mailadres waarmee besteld is. Mochten wij twijfels hebben, dan nemen wij contact op.

toegang

Per type event wordt er een minimum leeftijd aangegeven in de agenda in de tekst van het desbetreffende event. Voor de Locomotion Reunie is dit 25 jaar.

Wettelijk ben je verplicht om jezelf te kunnen legitimeren. Aan de deur kan de gastheer vragen naar je identiteitsbewijs. Heb je deze niet bij je, dan kan de toegang worden ontzegt.

Voordat je het evenement betreedt wordt je door onze crew gecontroleerd op een geldig toegangsbewijs. Hierna zal een beveiliger je fouilleren en je tas controleren. Voorwerpen waarvan de organisatie denkt dat deze als wapen gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen. 

 

Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats waar de voorstelling zich bevindt: foto-, film-, en andere opname-apparatuur, dieren, alcohol, drank, flessen, blikjes, glaswerk en verboden middelen.

 

Bij geen toegang of verwijdering tijdens het evenement wordt het toegangsbewijs niet gerestitueerd. 

Het is niet mogelijk het evenement te verlaten om vervolgens later terug te komen.

Op dit moment is er voor onze evenementen geen regelgeving mbt COVID-19. Je hoeft niet getest te worden of een QR code te laten zien om binnen te komen.

loco-member

Zodra je je hebt aangemeld als loco-member sta je in het bestand van members. Members krijgen nieuws omtrent evenementen eerder te lezen en krijgen daarbij de mogelijkheid om eerder dan de start van de reguliere kaartverkoop tickets te scoren. De kans is daardoor kleiner dat je voor een uitverkocht evenement komt te staan.

Members krijgen nieuws omtrent evenementen eerder te lezen en krijgen daarbij de mogelijkheid om eerder dan de start van de reguliere kaartverkoop tickets te scoren. De kans is daardoor kleiner dat je voor een uitverkocht evenement komt te staan. In de meeste gevallen krijgen members korting op de reguliere verkoopprijzen.

Jazeker, het kost je geen cent. Sterker, je kan er mee besparen door eerder je tickrets te kopen.

Als je geen loco-member meer wilt zijn kun je je via de eerst komende nieuwsbrief afmelden.

overige vragen

Stuur een e-mail naar crew@clublocomotion.nl met je vraag. Binnen 24 uur heb je antwoord.

Leuk dat je interesse hebt in sponsoring.

We hebben per event een aantal sponsorpakketten samengesteld zodat er voor grote en kleinere sponsors een aansluitend pakket is. Zo kun je een zaal adopteren, banners binnen en/of buiten met je logo laten plaatsen, in reclame-uitingen op papier of digitaal meelopen etc. Ben je eenmaal sponsor, dan krijg je iedere editie van een event als eerste de mogelijkheid om te verlengen. Zo blijft jouw pakket exclusief voor jou. Voor meer info mail je naar: sponsor@clublocomotion.nl

Je kunt bij onze evenementen consumptiemunten per pin of met contant geld aankopen. De munten zijn geldig op de dag van afgifte.

Op ons event kan je op film of foto worden vastgelegd. Door het event te betreden stem je in met deze opnamen en publicatie hiervan. We kunnen ons voortellen dat je de foto wilt bewaren. Je kunt de foto downloaden door hier met je rechtermuisbutton op te klikken.

Algemene voorwaarden

 • Het is niet mogelijk het toegangsbewijs in te ruilen of door te verkopen.
 • De organisatie behoudt zich het recht toe om eenieder de toegang te weigeren.
 • Het toegangsbewijs is beveiligd en kan alleen worden verkregen bij de officiele voorverkoopadressen. Tickets verkregen uit andere kanalen geven geen recht op toegang.
 • De organisatie behoudt zich het recht te allen tijde voor om de algemene voorwaarden te wijzigen.
 • Toegang alleen indien ouder dan 25 jaar.
 • Bij de entree zal worden gefouilleerd. Voorwerpen waarvan de organisatie denkt dat deze als wapen gebruikt kunnen worden, worden in beslag genomen.
 • Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats waar de voorstelling zich bevindt: foto-, film-, en andere opname-apparatuur, dieren, alcohol, drank, flessen, blikjes, glaswerk en verboden middelen.
 • Aanwezigen stemmen in met het vastleggen van zichzelf op beeld- en geluidsmateriaal als deel van het publiek en kunnen daar geen rechten aan ontlenen.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor het programma te wijzigen en te verplaatsen naar een andere locatie of datum.
 • Het betreden en bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie is uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk en/of geestelijk letsel als gevolg van het bezoek.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor enigerlei schade ontstaan aan eigendommen en/of goederen van bezoekers.
 • Bij agressief gedrag en dealen in (hard)drugs volgt directe verwijdering en overdracht aan de politie.
 • Het is verboden handel te drijven op en rond het evenemententerrein zonder toestemming van de organisatie.
 • De bezoekers dienen alle aanwijzingen van de organisatie op te volgen op straffe van verwijdering.
 • Parkeren is alleen mogelijk op de aangegeven terreinen.
 • Bij het verlaten van het evenement verliest de kaart haar geldigheid.
 • Bij evenementen met muziekversterking kan gehoorbeschadiging optreden. De organisatie is hiervoor uitdrukkelijk niet verantwoordelijk.

wordt ook loco-member :-)