LET'S GO LOCO!

Let’s go Loco!

LET’S GO LOCO

Disco Giants (80/90/00s), Loco Fridays (Houseclassics / Oldschool) & Loco Sundays (RnB / Swingbeat)


Zoetermeer gaat weer een ouderwetse, gezellige Loco avond tegemoet! En hoe,… dit keer geen 2 maar zelfs 3 areas waar je vrienden, collega’s en oude scharrels… uhhm bekenden 😉 tegen zal komen.

De fenomenale ‘Disco Giants’ is de feestelijke avond uit Locomotion Zoetermeer die keer op keer uitverkocht was. Het was de avond vol nostalgie met de grootste hits uit de 80s, 90s en 00s, gedraaid door de Loco deejays.

De tweede zaal wordt gevuld door de Loco Fridays. Ooit begonnen met de Loco Loco houseparties op de laatste vrijdag van de maand in 1990. We gaan ze allemaal af! Van houseclassics, clubclassics, oldschool naar early rave, happy hardcore en early hardcore. Maak je borst maar alvast nat! Loco Fridays will never die! :-)

De derde zaal is bestemd voor de Loco Sundays welke vroeger de weekendafsluiter van jawelste was! Na de afgelopen Loco Reünie kunnen we er niet omheen. Zonder twijfel één van de drukste en gezelligste zalen. Heerlijke Urban, RnB, Swingbeat, Bubbling en Salsa uit die tijd worden deze avond door de DJ’s van toen gedraaid. Ja, de originals staan achter de draaitafels :-)

1 Ticket 🎟️, 3 toffe areas 🎪

LET OP, De digitale deuren van de ticketshop gaan maandag 23 januari vanaf 21.00 uur open.
Via de oranje button ‘KOOP KAARTEN’ op deze pagina kom je bij de ticketshop.

Heb je onze merchandise al gezien? Klik hier om naar de webshop te gaan.

Tot 18 maart!
Loco Crew

Informatie

Line up

Sander, Ton, Dennis 'Deaz D.' Harinck, Chippie, Seran, Norman

sander

Sander

ton

Ton

dennis seran

Dennis

chippie

Chippie

norman

Norman

seran

Seran

sponsors

wordt ook loco-member :-)